wintergloed menu
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
De menu
pate "en Croute" met gebakken eendenlever en chutny van mango
of
vitello tonatto
------
**gebakken sint-jacobsnoot , pompoen creme met gedroogd spek en geitenkaas +6 €
of
**polderaardappel met mousseline en hand gepelde garnalen +9 €
------
tarbotfilet met dyonaise saus en winterstoemp
of
fazanten borst met fine champagne saus en herfst garnituur
------
crepe suzette
of
chocolade mousse
kleine uitleg hoe het werkt
druk in het wintergloed menu's alle keuzes van de gerechte ( verplicht en optioneel ) toe door 1 maal te drukken en het gerecht aan te vinken .
als alle keuzes zijn gemaakt druk je op de "WINKELWAGEN"
ook de volledige webshop blijft open tijdens de feestdagen .
bij het vullen van je winkelwagentje kunt u dit bewerken door het aan tal te veranderen of op x drukken om ze te verwijderen .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.