Varkenswangen met Brugse Zot

€19,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru"

- De varkens wangen worden gepasteurisseerd en vacuum aangeleverd .

-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken  !!!   

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 30 min laten zitten ( volledig onder). 

         (Zie  filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be   )      

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal  of op bord dresseren . 

-TIP : Eventueel nog even kort door een hete pan halen    . 

- INFO : bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze

    De groentenkrans kan apart worden bestel is niet bij de stoofpot . 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47



Algemene info over allergenen vind je hier.

Ingredienten: varkensvlees, ui, wortel, prei, look, tijm, laurier, kippen bouillon pasta, kruidnagel, peperkoek, brugse zot ( bier), bindmiddel, mosterd, peper, zout
0 sterren op basis van 0 beoordelingen