Rib eye Angus Aberdeen 300 gr
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru" |
-De rib eye word geleverd vacuum klaar geBBQ met kruiden en aroma's
en word vacuum aangeleverd .
- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .
zijn hier niet bij gerekend .
VB : - bearnaise saus of champignonsaus ZIE sausen
- salades of warme groenten ZIE bijgerechten
BEREIDINGSWIJZE
-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken !!!
-De warmplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft ( NIET kookt !!).
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 5 min laten zitten ( volledig onder).
(Zie filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be )
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : stuk vlees nog kort door een ZEER hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht !!)
dit voor de krokante korst te garanderen , op bord schikken .
- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47