Rib eye Angus Aberdeen 300 gr

€24,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru"

-De rib eye word geleverd vacuum klaar geBBQ met kruiden en aroma's 

         en word vacuum aangeleverd .

- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .

               zijn hier niet bij gerekend .

               VB : - bearnaise saus of champignonsaus  ZIE sausen 

                       - salades of warme groenten ZIE bijgerechten 

BEREIDINGSWIJZE

-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken  !!!   

-De warmplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft ( NIET kookt !!). 

  Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 5 min laten zitten ( volledig onder). 

         (Zie  filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be   )      

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal   . 

-TIP : stuk vlees nog kort door een ZEER  hete pan halen met 3 cl olijfolie  ( zonder vocht  !!) 

           dit voor de krokante korst te garanderen , op bord schikken  . 

- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze . 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen