Lamskroon gebakken 350 gr

€26,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

-De Lams cote a l'os word geleverd vacuum klaar gegrild met kruiden ,

aroma's en beste boter      

                          Origine : New Zeeland .

- INFO : andere sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld .

              deze zijn hier niet bij gerekend 

             naar eigen smaak en keuze .

               VB : - bruine saus , bearnaise of mosterd saus  ZIE sausen 

                       - salades of warme groenten ZIE bijgerechten 

BEREIDINGSWIJZE 

-Een ruime kookpot met veel water op warmen   !!!   

BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit  doorbakken zijn  .

  Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 15 a 20  min laten zitten ( volledig onder). 

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal . 

-TIP : stuk vlees nog kort door een ZEER  hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht  !!) 

          flikflak methode  om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie  .

           1 maal per kant 30 seconden is bleu

           2 maal per kant 30 seconden is saignant

           3 a 4 maal per kant 30 seconden is Apoint    

           voor bien cuit maakt het niet meer uit gewoon doorbakken tot hij gelemaal dood is .

 

           dit voor de krokante korst te garanderen , op bord schikken  .   

- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze . 

        vlees tussen het been  in dikke schijven snijden . 

       De rest in de vacuum zak samen in de pan gieten even opkoken en door zeef gieten .

       gebruiken voor de saus.  

 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen