hoeve patrijs
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
-De hoeve patrijs word geleverd vacuum. klaar half gebakken met kruiden , aroma's , beste boter en braadvocht
- INFO : andere sausen en/of bijgerechten kunnen apart worden besteld , zijn niet inbegrepen
VB : - Bruine saus ,cassisbessensaus, a l'orange ( sinaasappelssaus ),
a l'échalote bruine charlotte saus ZIE sausen
- salades, warme groenten, gratin aardappel ZIE bijgerechten
MANIER VAN OPWARMEN
-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken !!!
-De kookplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft .
( NIET kookt maar blijven dampen = +/- 70 C°!!).
Hou de temperatuur ongeveer op 65- 70 C° !! .
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 30 min laten zitten ( volledig onder).
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : Eventueel nog even kort door een hete pan halen in 20 gr beste boter( zonder vocht !!) .
- de saus passeren door zeef en bij dresseren
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47