hoeve patrijs

€17,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

-De hoeve patrijs  word geleverd vacuum. klaar half gebakken met kruiden , aroma's , beste boter en braadvocht 

- INFO : andere sausen en/of bijgerechten kunnen apart worden besteld , zijn niet inbegrepen

               VB : - Bruine saus ,cassisbessensaus, a l'orange ( sinaasappelssaus ),

                        a l'échalote  bruine charlotte saus   ZIE sausen 

                       - salades, warme groenten, gratin aardappel  ZIE bijgerechten 

         MANIER VAN OPWARMEN

-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken  !!!   

-De kookplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft .

        ( NIET kookt maar blijven dampen = +/- 70 C°!!). 

  Hou de temperatuur ongeveer op 65- 70 C° !!  .  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 30 min laten zitten ( volledig onder). 

 

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal  . 

-TIP : Eventueel nog even kort door een hete pan halen in 20 gr beste boter( zonder vocht  !!)   .

- de saus passeren door zeef en bij dresseren   

 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

 

 

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47



Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen