hertenkalf filet pur 1à2 pers (350 gr )
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
-De hertenkalf filet pur word geleverd vacuum. klaar gebakken met kruiden , aroma's , beste boter en braadvocht
- INFO : andere sausen en/of bijgerechten kunnen apart worden besteld , zijn niet inbegrepen
VB : - Bruine wildsaus ( grand veneur ) ,fine champagne saus ,cassisbessensaus,
a l'orange ( sinaasappelssaus ),
a l'échalote bruine charlotte saus ZIE sausen
- salades, warme groenten, gratin aardappel ZIE bijgerechten
-Een ruime kookpot met veel water op warmen !!!
BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit doorbakken zijn .
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 15 min laten zitten ( volledig onder).
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : stuk vlees nog kort door een ZEER hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht !!)
flikflak methode om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie .
1 maal per kant 20 seconden is bleu
2 maal per kant 20 seconden is saignant
3 maal per kant 20 seconden is Apoint
voor bien cuit maakt het niet meer uit gewoon doorbakken tot hij gelemaal dood is .
dit voor de krokante korst te garanderen , op bord schikken .
- de saus passeren door zeef en bij dresseren of andere saus bij bestellen .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47