hertenkalf filet pur 1à2 pers (350 gr )

€26,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

-De hertenkalf filet pur word geleverd vacuum. klaar gebakken met kruiden , aroma's , beste boter en braadvocht 

- INFO : andere sausen en/of bijgerechten kunnen apart worden besteld , zijn niet inbegrepen

               VB : - Bruine wildsaus ( grand veneur ) ,fine champagne saus ,cassisbessensaus,

                     a l'orange ( sinaasappelssaus ),

                    a l'échalote  bruine charlotte saus   ZIE sausen 

                       - salades, warme groenten, gratin aardappel  ZIE bijgerechten 

 

-Een ruime kookpot met veel water op warmen   !!!   

BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit  doorbakken zijn  .

  Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 15   min laten zitten ( volledig onder). 

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal . 

-TIP : stuk vlees nog kort door een ZEER  hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht  !!) 

          flikflak methode  om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie  .

           1 maal per kant 20 seconden is bleu

           2 maal per kant 20 seconden is saignant

           3  maal per kant 20 seconden is Apoint    

           voor bien cuit maakt het niet meer uit gewoon doorbakken tot hij gelemaal dood is .

 

           dit voor de krokante korst te garanderen , op bord schikken  .   

 

- de saus passeren door zeef en bij dresseren  of andere saus bij bestellen .

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

 

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen