**Hertenkalf filet " Grand Veneur " herfst garnituur

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

de gebakken hertenkalf word gehaard en vacuum aangeleverd met kruiden en specerijen .

         bereidingswijze 

-Een ruime kookpot met veel water op warmen   !!!   

BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit  doorbakken zijn  .

  Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 15 a 20  min laten zitten ( volledig onder). 

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal .

TIP ! nog even  in hete pan met 2 dl olijfolie  aan beide zijden

          flikflak methode  om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie  .

           1 maal per kant 30 seconden is bleu

           2 maal per kant 30 seconden is saignant

           3 a 4 maal per kant 30 seconden is Apoint    

           voor bien cuit maakt het niet meer uit gewoon doorbakken tot hij gelemaal dood is .

 

 

snijden en op bord dresseren . saus naperen en klaar 

De groenten zijn voorgekookt en bijgekruid .

            -optie 1 : de groenten opwokken zonder boter ( deze is reeds voorzien )

                          Groenten oproeren en serveren in serveer kom of op het bord plaatsen .

            -optie 2 : de groenten in geleverde bakje per portie met afdekfolie opwarmen in de micro oven.

                            De groentjes in bijgeleverde kom warm op tafel plaatsen .

 

 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen