hertekalf filet met 2 sausen ( arlequin )

€29,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

- De hertenkalf  word klaar kort gebakken en vacuum aangeleverd met  braadjus ,

        kruiden en aroma's .

         de groentjes vers gewokt in verpakking om kort in de oven of wokpan op te warmen .

         2 sausen "grand veneur" en " fine champagne" sausen in pot opwarmen .

         word in aparte verpakking bij geleverd .

          5 st aardappel kroketten worden bij geleverd . 

   BEREIDINGSWIJZE 

-Een ruime kookpot met veel water op warmen   !!!   

BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit  doorbakken zijn  .

  Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 10 a 15  min laten zitten ( volledig onder). 

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal . 

-TIP : stuk vlees nog kort door een ZEER  hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht  !!) 

          flikflak methode  om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie  .

           1 maal per kant 30 seconden is bleu

           2 maal per kant 30 seconden is saignant

           3 a 4 maal per kant 30 seconden is Apoint    

           voor bien cuit maakt het niet meer uit gewoon doorbakken tot hij gelemaal dood is .

 

           dit voor de krokante korst te garanderen , op bord schikken  .   

- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze . 

        stuk vlees in 2 of 3 dikke schijven snijden en op bord dresseren  .

        met garnituur en saus  .

 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen