hertekalf filet met 2 sausen ( arlequin )
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
- De hertenkalf word klaar kort gebakken en vacuum aangeleverd met braadjus ,
kruiden en aroma's .
de groentjes vers gewokt in verpakking om kort in de oven of wokpan op te warmen .
2 sausen "grand veneur" en " fine champagne" sausen in pot opwarmen .
word in aparte verpakking bij geleverd .
5 st aardappel kroketten worden bij geleverd .
BEREIDINGSWIJZE
-Een ruime kookpot met veel water op warmen !!!
BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit doorbakken zijn .
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 10 a 15 min laten zitten ( volledig onder).
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : stuk vlees nog kort door een ZEER hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht !!)
flikflak methode om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie .
1 maal per kant 30 seconden is bleu
2 maal per kant 30 seconden is saignant
3 a 4 maal per kant 30 seconden is Apoint
voor bien cuit maakt het niet meer uit gewoon doorbakken tot hij gelemaal dood is .
dit voor de krokante korst te garanderen , op bord schikken .
- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .
stuk vlees in 2 of 3 dikke schijven snijden en op bord dresseren .
met garnituur en saus .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47