hazenrugfilet met 2 sausen ( Arlequin ) 1 1/2 filet
Beschikbaarheid: | Niet op voorraad |
- De hazenrugfilet word klaar kort gebakken en vacuum aangeleverd met braadjus ,
kruiden en aroma's .
de groentjes vers gewokt in verpakking om kort in de oven of wokpan op te warmen .
2 sausen "grand veneur" en " fine champagne" sausen in pot opwarmen .
word in aparte verpakking bij geleverd .
5 st aardappel kroketten worden bij geleverd .
ZEER BELANGRIJK !!! om het vlees mooi rose te houden !!!
-Het warmste water uit de leiding van de keuken kraan is OKE .!!!!
Hou de temperatuur ongeveer op 45- 50 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
vacuum zakken in de kookpot met heet water leggen en 10 a 15 min laten zitten
( volledig onder).
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : Nog even ZEER kort door een ZEER hete pan halen met 2 cl olijfolie .
dit om krokante korst te maken .
de filet in 2 of 3 dikke schijven snijden en op bord dresseren .
met garnituur en saus .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47