hazenrugfilet met 2 sausen ( Arlequin ) 1 1/2 filet

€35,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

- De hazenrugfilet  word klaar kort gebakken en vacuum aangeleverd met  braadjus ,

        kruiden en aroma's .

         de groentjes vers gewokt in verpakking om kort in de oven of wokpan op te warmen .

         2 sausen "grand veneur" en " fine champagne" sausen in pot opwarmen .

         word in aparte verpakking bij geleverd .

          5 st aardappel kroketten worden bij geleverd . 

 

ZEER BELANGRIJK !!!         om het vlees mooi rose te houden !!!

-Het warmste water uit de leiding van de keuken kraan is OKE .!!!!

  Hou de temperatuur ongeveer op 45- 50 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

vacuum zakken in de kookpot met heet water leggen en 15 a 20 min laten zitten

        ( volledig onder). 

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal . 

-TIP : Nog even ZEER kort door een ZEER hete pan halen met 2 cl olijfolie   .

        dit om krokante korst te maken .

        de filet in 2 of 3 dikke schijven snijden en op bord dresseren  .

        met garnituur en saus  .

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen