Vol au vent van kip met bospaddenstoelen en kalfsgehakt balletjes

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru"

-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken  !!!   

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 30 min laten zitten ( volledig onder). 

         (Zie  filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be   )      

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal  of op bord dresseren . 

-TIP : Eventueel nog even kort door een hete pan halen .

           Bladerdeeg koekje Vide  moet appart worden besteld .   

- INFO :bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze . 

 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47



Algemene info over allergenen vind je hier.

Ingredienten: gevogelte (kip), kalfsvlees, ei, brood, boter, ui, wortel, prei, selder, tijm , laurier, look, peterselie, paddenstoelen, kippenbouillon pasta, bindmiddel, room, melk, peper, zout , citroen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen