Vol au vent van kip met bospaddenstoelen en kalfsgehakt balletjes
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru" |
-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken !!!
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 30 min laten zitten ( volledig onder).
(Zie filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be )
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal of op bord dresseren .
-TIP : Eventueel nog even kort door een hete pan halen .
Bladerdeeg koekje Vide moet appart worden besteld .
- INFO :bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Ingredienten: | gevogelte (kip), kalfsvlees, ei, brood, boter, ui, wortel, prei, selder, tijm , laurier, look, peterselie, paddenstoelen, kippenbouillon pasta, bindmiddel, room, melk, peper, zout , citroen |