Rundsstoofvlees met Grand Cru bier

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru"

-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken  !!!   

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 30 min laten zitten ( volledig onder). 

         (Zie  filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be   )      

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal  of op bord dresseren . 

-TIP : Eventueel nog even kort door een hete pan halen   . 

- INFO : bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze . 

 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47



Algemene info over allergenen vind je hier.

Ingredienten: rundsvlees, tafelbier, peperkoek, mosterd, ui, tijm, laurier, look, balsamicoazijn, bindmiddel, peper, zout
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen