Gratin van witloof met beenham

€19,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru"

-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken  !!!   

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 20 min laten zitten ( volledig onder). 

         (Zie  filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be   )      

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op vuurvaste schotel . 

-TIP : bestrooien met broodkruim en nog  5 min onder de Grill plaatsen . 

- INFO : bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze . 

 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47



Algemene info over allergenen vind je hier.

Ingredienten: varkensbeenham, witloof, boter, melk, room, kaas, bindmiddel, peper, zout, nootmuskaat
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen