SCHOTS Dry Age ! Angus Aberdeen cote a l'os 800 gr 2 pers

€59,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru"

-Het ribstuk word geleverd vacuum. klaar gegrild op de BBQ met kruiden en aroma's .

- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .

               zijn hier niet bij gerekend .

               VB : - pepersaus saus of champignonsaus  ZIE sausen 

                       - salades of warme groenten ZIE bijgerechten

BEREIDINGSWIJZE

-Een ruime kookpot met veel water op warmen   !!!   

BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit  doorbakken zijn  .

  Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 15 a 20  min laten zitten ( volledig onder). 

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal . 

-TIP : stuk vlees nog kort door een ZEER  hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht  !!) 

          flikflak methode  om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie  .

           1 maal per kant 30 seconden is bleu

           2 maal per kant 30 seconden is saignant

           3 a 4 maal per kant 30 seconden is Apoint    

           voor bien cuit maakt het niet meer uit gewoon doorbakken tot hij helemaal dood is .

 

           dit voor de krokante korst te garanderen , op bord schikken  .   

- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze . 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen