SCHOTS Dry Age ! Angus Aberdeen cote a l'os 800 gr 2 pers
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru" |
-Het ribstuk word geleverd vacuum. klaar gegrild op de BBQ met kruiden en aroma's .
- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .
zijn hier niet bij gerekend .
VB : - pepersaus saus of champignonsaus ZIE sausen
- salades of warme groenten ZIE bijgerechten
BEREIDINGSWIJZE
-Een ruime kookpot met veel water op warmen !!!
BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit doorbakken zijn .
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 15 a 20 min laten zitten ( volledig onder).
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : stuk vlees nog kort door een ZEER hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht !!)
flikflak methode om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie .
1 maal per kant 30 seconden is bleu
2 maal per kant 30 seconden is saignant
3 a 4 maal per kant 30 seconden is Apoint
voor bien cuit maakt het niet meer uit gewoon doorbakken tot hij helemaal dood is .
dit voor de krokante korst te garanderen , op bord schikken .
- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47