gebraiseerde zeetong 450 à 500 gr
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru" |
DEZE PRIJZEN WORDEN MET REGELMAAT BIJGESTUURD NAAR GELANG DE MARKTPRIJS !!!
De zeetong is klaar gebraisseerd en word vaccuum aangeleverd.
voor alle duidelijkheid !! dit is enkel de gebraisseerde tong .
alle bijhorigheden kunnen bijbesteld worden ! zie TIP .
-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken !!!
-De warmplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft ( NIET kookt !!).
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 10 min laten zitten ( volledig onder).
(Zie filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be )
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : BV: Voor zeetong dugéré !! .
bijbestellen ! -Duglérésaus
- portie spinazie
- eventueel portie handgepelde garnalen 50 of 100 gr naar wens .
- portie aardappelen naar keuze
BV : Voor zeetong met champagnesaus !!
bijbestelling - champagnesaus
- portie spinazie
- eventueel portie handgepelde garnalen 50 of 100 gr naar wens .
- portie aardappelen naar keuze
- INFO : Eventuele andere sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld
naar eigen smaak en keuze .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47