gebakken franse duif 500 gr
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | Afhalen in restaurant "Brasserie Grand Cru" |
-De duif word geleverd vacuum. klaar gebakken met kruiden , aroma's , beste boter en braadvocht
- INFO : andere sausen en/of bijgerechten kunnen apart worden besteld , zijn niet inbegrepen
VB : - Bruine saus ,mosterd saus of champignonsaus ZIE sausen
- salades, warme groenten, gratin aardappel ZIE bijgerechten
-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken !!!
-De warmplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft ( NIET kookt !!).
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 30 min laten zitten ( volledig onder).
(Zie filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be )
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal of op bord dresseren .
-TIP : Eventueel nog even kort door een hete pan halen ( zonder vocht !!) .
- de saus passeren door zeef en bij dresseren
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47