filet van jong everzwijn 230 gr
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
-het everwijn filet word geleverd vacuum. klaar gebakken met kruiden , aroma's , beste boter en braadvocht
- INFO : andere sausen en/of bijgerechten kunnen apart worden besteld , zijn niet inbegrepen
VB : - Bruine wildsaus ( grand veneur ) ,fine champagne saus ,cassisbessensaus,
a l'orange ( sinaasappelssaus ), grand mere saus ,
a l'échalote (bruine charlotte saus ) ZIE sausen
- salades, warme groenten,wild garnituren , gratin aardappel ZIE bijgerechten
-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken !!!
-De warmplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft ( NIET kookt !!).
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 20 min laten zitten ( volledig onder).
(Zie filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be )
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : Eventueel nog even kort door een ZEER hete pan halen met 2 cl olijfolie zonder vocht !! . dit om het krokante te garanderen .
- de saus passeren door zeef en bij dresseren of andere saus bij bestellen .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47