filet van jong everzwijn 230 gr

€15,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

-het everwijn filet word geleverd vacuum. klaar gebakken met kruiden , aroma's , beste boter en braadvocht 

- INFO : andere sausen en/of bijgerechten kunnen apart worden besteld , zijn niet inbegrepen

               VB : - Bruine wildsaus ( grand veneur ) ,fine champagne saus ,cassisbessensaus,

                     a l'orange ( sinaasappelssaus ), grand mere saus ,

                    a l'échalote  (bruine charlotte saus )  ZIE sausen 

                       - salades, warme groenten,wild garnituren , gratin aardappel  ZIE bijgerechten 

-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken  !!!   

-De warmplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft ( NIET kookt !!). 

  Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 20 min laten zitten ( volledig onder). 

         (Zie  filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be   )      

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal   . 

-TIP : Eventueel nog even kort door een ZEER hete pan halen met 2 cl olijfolie  zonder vocht  !!   . dit om het krokante te garanderen .

- de saus passeren door zeef en bij dresseren  of andere saus bij bestellen .

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

 

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen