fazant met witloof
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
- De Fazant word vacuum aangeleverd met braadjus , kruiden en aroma's .
de witloof vers gestoofd in verpakking om kort in de oven of wokpan op te warmen .
5 st aardappel kroketten worden bij geleverd .
bereidingswijze
-Een ruime kookpot met veel water op warmen !!!
BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit doorbakken zijn .
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 15 a 20 min laten zitten ( volledig onder).
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : de fazant nog kort door een ZEER hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht !!)
flikflak methode om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie .
1 maal per kant 30 seconden is voldoende
- INFO : sausen en bijgerechten kunnen ook nog apart worden bijbesteld
naar eigen smaak en keuze .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47