fazant fine champagne

€26,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

- De Fazant word vacuum aangeleverd met  braadjus , kruiden en aroma's .

         de groentjes vers gewokt in verpakking om kort in de oven of wokpan op te warmen .

         2 dl  fine champagne saus word in aparte verpakking bij geleverd .

          5 st aardappel kroketten worden bij geleverd . 

 

         bereidingswijze 

-Een ruime kookpot met veel water op warmen   !!!   

BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit  doorbakken zijn  .

  Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 15 a 20  min laten zitten ( volledig onder). 

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal . 

-TIP : de fazant  nog kort door een ZEER  hete pan halen met 3 cl olijfolie ( zonder vocht  !!) 

          flikflak methode  om de 30 seconden het vlees draaien in de HETE pan met olijfolie  .

           1  maal per kant 30 seconden is voldoende 

- INFO : sausen en bijgerechten kunnen ook nog apart worden bijbesteld

             naar eigen smaak en keuze . 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen