gebakken fazant "fine champagne" met herfst garnituur
Beschikbaarheid: | Niet op voorraad |
de gebakken fazant word gehaard en vacuum aangeleverd .
bereidingswijze
-Een ruime kookpot met veel water op warmen !!!
BELANRIJK !!!!! zo kan het vlees nooit doorbakken zijn .
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 15 a 20 min laten zitten ( volledig onder).
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
TIP ! nog even in hete pan met 2 dl olijfolie aan beide zijden 20 seconden bakken.
snijden en op bord dresseren . saus naperen en klaar
De groenten zijn voorgekookt en bijgekruid .
-optie 1 : de groenten opwokken zonder boter ( deze is reeds voorzien )
Groenten oproeren en serveren in serveer kom of op het bord plaatsen .
-optie 2 : de groenten in geleverde bakje per portie met afdekfolie opwarmen in de micro oven.
De groentjes in bijgeleverde kom warm op tafel plaatsen .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47