Bout van zuiglam 600 gr 2 à 3 pers

€52,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: TIJDELIJK UITGEPUT.

Momenteel niet meer voorradig . vanaf het volgende seizoen worden deze terug leverbaar !!

De bout van zuiglam word gebakken in beste boter met kruiden en specerijen .

        word aangebracht in vacuum verpakking .

- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .

               zijn hier niet bij gerekend .

               VB : - mosterd saus of bruine saus   ZIE sausen 

                       - salades of warme groenten ZIE bijgerechten 

-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken  !!!   

-De warmplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft ( NIET kookt !!). 

  Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !!  ( temperatuur van warmste leiding water ).  

-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 30 min laten zitten ( volledig onder). 

         (Zie  filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be   )      

-De zakken open knippen met schaar  en uitstorten op dienstschaal   . 

-TIP :  Nog even kort door een hete pan halen met 5 cl olijfolie (zonder de jus )   . 

           De jus door een zeef  gieten als saus te gebruiken ( misschien nog even opkoken )  . 

 

 

Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47

Algemene info over allergenen vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen