Bout van zuiglam 600 gr 2 à 3 pers
Beschikbaarheid: | Niet op voorraad |
Levertijd: | TIJDELIJK UITGEPUT. |
Momenteel niet meer voorradig . vanaf het volgende seizoen worden deze terug leverbaar !!
De bout van zuiglam word gebakken in beste boter met kruiden en specerijen .
word aangebracht in vacuum verpakking .
- INFO : sausen en bijgerechten kunnen apart worden besteld naar eigen smaak en keuze .
zijn hier niet bij gerekend .
VB : - mosterd saus of bruine saus ZIE sausen
- salades of warme groenten ZIE bijgerechten
-Een ruime kookpot met veel water laten opkoken !!!
-De warmplaat op laag vuur plaatsen zodat het water heet blijft ( NIET kookt !!).
Hou de temperatuur ongeveer op 50- 55 C° !! ( temperatuur van warmste leiding water ).
-De vacuum zakken in kookpot met heet water leggen en 30 min laten zitten ( volledig onder).
(Zie filmpje op de website . www.grandcrufoodshop.be )
-De zakken open knippen met schaar en uitstorten op dienstschaal .
-TIP : Nog even kort door een hete pan halen met 5 cl olijfolie (zonder de jus ) .
De jus door een zeef gieten als saus te gebruiken ( misschien nog even opkoken ) .
Heb je een vraag over de allergenen in dit gerecht?
Neem contact op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47
Algemene info over allergenen vind je hier.
op met ons: [email protected] of +32 (0)472 33 40 47