BBQ Bruges Beef Bar

ELKE AVOND BRAND DE  BBQ.    !!!!!!!! van 18h30 uur tot 20 h00 .

kunt u RUNDSVLEES bestellen en dadelijk WARM OPHALEN !!

 

VLEES WORD KORT GeBBQ op de GREEN EGG  met kruiden en specerijen !!!

                      JUIST VOOR JE AANKOMST !!!!

vacuüm aangeleverd op temperatuur van BLEU-CHAUD  bakwijze  35 - 40 C°. !!!

BELANGRIJK :  vanaf hier is alles nog mogelijk !!

        bij het thuis komen de warme vacuüm verpakking openen .

        als het vlees reeds koud is . een pot met veel water 50 -55 ° temperatuur ( heetste leidingwater )

        de vaccuum verpakking er 10 tot 20 min in leggen .

OPGEPAST DE TEMPERATUUR VAN 50 - 55 ° IS BELANGRIJK !!! zo kan hij NOOIT doorbakken zijn

        Het vlees zonder vocht !!! uit de verpakking in een ZEER HETE PAN  met 2 cl olijfolie

        flick-flack methode aan beide zijden 30 sec bakken  .

        VLEES IS TERUG KROKANT VAN KORST en blijft "BLEU CHAUD " !!!!

       moet het vlees "SAIGNANT " of "A POINT " gebakken zijn ??

       Voor " SAIGNANT " herhaal deze beweging nog 1 maal . aan beide zijden  1 min verder bakken .

       Voor "A POINT " herhaal deze beweging nog 2 maal . aan beide zijden 1 min verder bakken

               en dan  in Aluminium folie 5 min laten rusten zodat het vlees kan tot rust komen en het

               overtollige vocht afgeven .

        Voor " BIEN CUIT " is het niet moeilijk !! in warme oven op 180 C° tot hij helemaal dood is !

 

      TIP :   zie ook alle sausen en bijgerechten die kunnen worden bij geleverd bij deze afhaal !!!

 

      OPGEPAST !!!!! ALS HET VLEES VOLLEDIG KOUD IS VOLGT U DE INSTRUCTIE'S 

      OP DE FOODSHOP BIJ HET VLEES ZELF .